Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

0 ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΣ: Η άλλη πλευρά του Νεοναζισμού.

Δεν είναι ηλίθιοι. 
Είναι αμετανόητα στρατευμένοι (άβουλα πιόνια) στις νεοταξίτικές επιλογές...
Κι αφού πρώτα μερίμνησαν κακήν κακώς να μετατοπίσουν την πολιτική ζωή του τόπου, στον αστερισμό της επικοινωνιακής φούσκας της χρυσαυγειάδας, τώρα μετατοπίζουν την επικοινωνιακή μπαρουφολογία σε μια ατέρμονη συζήτηση με σκοπό... 
 
Την ανάδειξη της ανάγκης για ένα καινούριο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο.
Η αλήθεια ωστόσο είναι αμείλικτη, κι ας απέφυγαν επιμελώς να μιλήσουν γι αυτή καί τα πολιτικά ανδρείκελα που διαφεντεύουν τις τύχες του τόπου, αλλά και η αμετανόητη Αριστερά που παραμένει εγκλωβισμένη στα ιδεολογήματά της που οσονούπω μετατρέπονται σε παγίδα έτοιμη να καταπιεί και την ίδια την Αριστερά.
Η Ελλάδα δε χρειάζεται κανενός είδους καινούριο "αντιρατσιστικό" νομοσχέδιο. Αυτό που χρειάζεται είναι δύο πράγματα και τα χρειάζεται επειγόντως:
  • Να καταργηθεί άμεσα το νεοταξίτικο έκτρωμα που ψήφισε το εθνοκτόνο δίδυμο Παπανδρέου- Ραγκούση, με το οποίο βγήκε στο σφυρί η εθνική ταυτότητα ωσαν να αποτελεί σημαία ευκαιρίας για τους κατευθυνόμενους στρατούς εισβολής των λαθρομεταναστών. Και...
  • Εθνοκεντρική μεταναστευτική πολιτική, ικανή να απαντά με τρόπο πειστικό, και στα πραγματικά προβλήματα που αφορούν στους αγωνιστές της Δημοκρατίας που κάνουν πραγματική αντίσταση στα φασιστικά καθεστώτα στην ευρύτερη  περιοχή, αποκαλείοντας κάθε περιθώριο καπηλείας των ευεργετημάτων της από τις συμμορίες των ισλαμοφασιστών πλιατσικολόγων. Αλλά και στην ανάγκη διαφύλαξης της πολιτισμικής, εθνικής,και ιστορικής ενότητας του Ελληνισμού, μακρία από τις επικίνδυνες λογικές της μετατροπής της πατρίδας μας, σε καζάνι πολυεθνικής - πολυθπολιτισμικής σούπας.
Αυτά είναι που χρειάζεται η Ελλάδα. 
Και είναι χρέος όλων μας να αντισταθούμε στους επικίνδυνους και προσχηματικά σχεδιασμούς τους. 



Αναρτήθηκε από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

Πηγή:  tsoutsouneros.arvanitis.eu

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου