Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

0 ΤΟΞΙΚΗ ΔΙΑΡΡΟΗ ΣΕ ΚΟΝΤΕΪΝΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ. Μην ανησυχείτε, εάν γίνουμε πράσινοι ένα πρωΐ, μπορεί και εμείς να προκόψουμε όπως ο Πάχτας.


sempo
Μετά τη Ρεντίνα άλλο ένα περιστατικό με διαρροή συμπυκνωμάτων μετάλλων (αρσενοπυρίτης), ενώ φορτώνονταν σε καράβι στον ΣΕΜΠΟ του ΟΛΘ, προερχόμενα από τα ορυχεία της εταιρείας στη Χαλκιδική.

Τοξικές φουρτούνες στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Καπετάνιος φορτηγού πλοίου που μετέφερε συμπυκνώματα μετάλλων τής «Ελληνικός Χρυσός» αρνήθηκε να φορτώσει εμπορευματοκιβώτια (κοντέινερ) της εταιρείας, επειδή διαπιστώθηκε διαρροή σε κάποια από αυτά.
Το περιστατικό εκτυλίχθηκε το περασμένο Σάββατο, «διέρρευσε» από ανθρώπους τους λιμανιού και επιβεβαιώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΕΜΠΟ (Σταθμός Εμπορευματοκιβωτίων).
Οπως έγινε γνωστό, ενώ είχαν φορτωθεί στο καράβι paris gr τα 28 από τα 128 εμπορευματοκιβώτια με αρσενοπυρίτες, διαπιστώθηκε διαρροή τοξικών υγρών σε ορισμένα. Ετσι, ο καπετάνιος αρνήθηκε να τα παραλάβει, τα κοντέινερ ξεφορτώθηκαν στο λιμάνι και από εκεί μεταφέρθηκαν με φορτηγά αυτοκίνητα σε χώρο προσωρινής αποθήκευσης της εταιρείας.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου