Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

4 Είναι ολοφάνερο πλέον πως το κόμμα Καμμένου είναι μια φάρσα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. Παραίτηση του γραμματέα μεταναστευτικού των ΑΝΕΛ μετά από διαφορά θέσεων για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό.

Είναι ολοφάνερο πλέον πως το κόμμα Καμμένου είναι μια φάρσα των ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ. 

Παραίτηση του γραμματέα μεταναστευτικού των ΑΝΕΛ μετά από διαφορά θέσεων για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό.

(Πριν λίγες ημέρες ανεβάσαμε άρθρο με τίτλο: ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΑΝΟΣ : "ΝΑΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ"! http://asimpiestos.blogspot.com/2013/10/video_23.html

Σήμερα, παραιτήθηκε ο κ. ο Γιάννης Κατσούρης Γραμματέας Μεταναστευτικού των ΑΝ.ΕΛ. προφανώς επειδή διαφωνεί με την ανέγερση Ισλαμικού Τεμένους. 

Οι θέσεις του κυρίου Γιάννη Κατσούρη για το Τζαμί είναι οι εξής: 


"Με την ανέγερση τεμένους η Τζαμιών μπορεί να θεωρηθεί έμμεση αναγνώριση μουσουλμανικής μειονότητας.!!! 


Μουσουλμανική θρησκευτική μειονότητα υπάρχει μόνο στην Θράκη από Έλληνες μουσουλμάνους.!!! 

Δεν πρέπει να αναγνωρίσουμε δικαιώματα στους παράνομους φονταμενταλιστές – ισλαμιστές λαθρομετανάστες.!!")

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ
25-10-2013

Από. Κατσούρη Ιωάννη

Προς. Κον. Πάνο Καμμένο Πρόεδρο του Κινήματος Ανεξαρτήτων Ελλήνων

Θέμα: παραίτηση από την θέση του Γραμματέα Μεταναστευτικού ΑΝ.ΕΛ.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να σας ανακοινώσω την παραίτηση μου από την θέση του Γραμματέα Μεταναστευτικού, μετά από την διαφορά θέσεων που προέκυψαν με τον πρόεδρο του κινήματος, από την τελευταία ανακοίνωση για την ανέγερση η όχι τεμένους στον Βοτανικό και οπουδήποτε αλλού στην Ελληνική επικράτεια.
Μετά την διαδικτυακή ανακοίνωση της γραμματείας στην επίσημη σελίδα της στο facebook έδωσε εντολή σε στέλεχος του κινήματος να την κατεβάσει προτείνοντας μου να την αφαιρέσω και από αλλού.


Η Γραμματεία μεταναστευτικού με ευθύνη δική μου πήρε θέση διαφωνώντας με την ανέγερση..... Τεμένους η Τζαμιού σε όλη την Ελληνική
επικράτεια. 

Αλέξης Τσίπρας - Πάνος Καμμένος

(*Τι έγραφε ο majestic εδώ και 3 χρόνια;)

Η Γραμματεία Μεταναστευτικού έχει καταθέσει προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης, προτάσεις οι οποίες ήταν αποτέλεσμα μελέτης και προτάσεων όλων των εμπλεκόμενων φορέων, για το πολύ μεγάλο πρόβλημα της ανεξέλεγκτης εισροής λαθρομεταναστών στην Ελλάδα.!!

Οι προτάσεις της γραμματείας, ενώ έχουν κατατεθεί από την Δευτέρα 26-08-2013 δεν έχουν τύχει της δέουσας προσοχής ώστε να διαμορφωθούν οι θέσεις του κινήματος.

Μετά την αδιαφορία, την ολιγωρία να παίρνονται αποφάσεις και την διαφορά πλέον θέσεων για το Μεταναστευτικό και τα προβλήματα εσωτερικής ασφάλειας της χώρας που απορρέουν από αυτά, θεωρώ ότι ιδεολογικά δεν ανήκω πλέον στο κίνημα.

Οι προτάσεις μου θα δοθούν κάποια στιγμή στη δημοσιότητα ώστε να εκτιμηθούν και να αξιοποιηθούν ανάλογα από τους σοβαρά ενδιαφερόμενους.

Τέλος να υπενθυμίσω σε κάποιους ότι είμαι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος πολύ πριν την δημιουργία του κινήματος και άρα όχι με ψήφους των ΑΝ.ΕΛ.


Κατσούρης Ιωάννης

Γραμματέας Μεταναστευτικού
Ανεξαρτήτων Ελλήνων


http://lithosfotos.blogspot.gr/2013/10/blog-post_1146.html

Πιάσε ένα πιτόγυρο τώρα να ξεσκάσεις Καμμένε....που έχεις το θράσος να μιλάς για ανεξάρτητη Ελλάδα. 

Πήγαινε Κορυδαλλό μήπως και ανεβάσεις τα ποσοστά.


Πηγή: DOGS IN SPACE


4 σχόλια:

Unknown είπε...

ασυμπιεστε μονο ασυμπιεστοσ δεν εισαι μηπωσ εισαι λιγακι φερεφονο τησ χρυσησ αυγουλασ ???γιατι σε παρακολουθο καιρο τωρα δεν ασχολεισαι με ολουσ και την χρυση αυγη στο απυροβλητο την εχεισ για καντο μας λιανα αντε να δουμε

tasos2222 είπε...

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕς εξισου ..... ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ (αλλα και όσοι εξωκοινοβουλευτικόι συγκαλυπτουν και υποκρυπτουν απο το λαο , ανακοίνωση εσχατης προδοσιας ...ΔΕς ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΤΗς ΝΤΡΟΠΗς .**** Την δε 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης................. ΕΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕς ΤΙς ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙς (ανακοινώσεως απο τη εδρα της βουλης δικογραφιας , , Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑς ΕΚ ΤΩΝ 300ΣΙΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟς ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΝΩΣΗ ΤΗς ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑς . ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ . βουλευτής όταν έρχονται τέτοιες υποθέσεις στη βουλή , έχει τη δικαστική αρμοδιότητα για την άρση της βουλευτικής ασυλίας . ( εδώ έχουμε σύγχυση δικαστικών λειτουργιών διότι εκθέτει άλλους βουλευτές σε ποινική δίωξη( με την άρση βουλευτικής ασυλιας..Ομως κορακας κορακου ματι βγάνει?????????? ) . Επομένως να ξέρεις οτι με την ιδιότητά των αυτη ,ειχουν καθήκον αρμοδιότητα , υποχρέωση να λάβουν γνώση του περιεχομένου της δικογραφίας αυτης και να προτεινουν ποινικές διώξεις .... ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΟΜΩς , Ως ΠΡΟΔΟΤΕς ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΙ 300ΣΙΟΙ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙς 24\11\2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΤΑ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ΤΗς ΚΥΒΈΡΝΗΣΗς ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ .......... ΔΙΟΤΙ ΚΟΡΑΚΑς ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ **ΔΕΝ ΒΓΆΖΕΙ** ..
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200398359701480&set=pb.1230303395.-2207520000.1382771319.&type=3&theater

tasos2222 είπε...

Θανάση και Ελληνες youtubers,,,Πείτε σε όσους(προσεχώς) πρόκειται να ενεργοποιήσουν το 120 , να περιμένουν κανα δυο μέρες διοτι η ιερή δήλωση των ελληνων προκειται να ενημερωθεί με το παρακάτω .
Συμπλήρωμα πρόσθετο σχετικό της * Ιερής Δηλώσεως τών Ελλήνων*και ενεργοποίησης του Άρθρου 120.
(............... Ενώ Κύριε Εισαγγελεύ, Η αδικαιολόγητα μακρά μέχρι τούδε καθυστέρηση της προόδου της υπόθεσης αυτής στην Βουλή, υποδηλώνει, από μέρος των υπαιτίων 300σίων βουλευτών-υπουργών, δόλο κωλυσιεργίας της, η οποία μπορεί να δώσει την δυνατότητα στους κατηγορούμενους να διαφύγουν στο εξωτερικό και το σημαντικότερο, επιτρέπει την συνεχιζόμενη διάπραξή της (ως διαρκούς κακουργήματος) και καταδικάζει την Ελλάδα σε μια κατάσταση νομιμοποιημένης δια της ενόχου σιωπής΅ των ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗΣ ΤΗΣ από τις ξένες δυνάμεις . Στην περίπτωση αυτή, τα μέλη της νυν Βουλής καθίστανται υπαίτια και Κακουργηματικής Κατάχρησης Εξουσίας, δια της παράβασης των άρθρων 239 παρ.β και 27, 15. ΠΚ. Ταυτόχρονα, η δόλια κωλυσιεργία της προόδους της μήνυσης από τα μέλη της νυν Βουλής, συνιστά και αληθή σωρευτική συνέργεια αυτών και σε ΔΙΑΡΚΗ διάπραξη κι εγκαθίδρυση κατάστασης Εσχάτης Προδοσίας της Ελλάδας (ΠΚ 45,46, 134), δεδομένου ότι η Εσχάτη Προδοσία είναι Διαρκές Πολιτικό Κακούργημα (Συντ. 97, 120, 684/1975 ΟλΑΠ). Με την παράλειψή των και την ένοχη αυτή σιωπή των τα μέλη της Βουλής συνεχίζουν να εφαρμόζουν τις προδοτικές διατάξεις του 1ου (και 2ου) Μνημονίου και 1ης (και 2ης) Δανειακής Σύμβασης με την Τρόικα (ΠΚ 134), καταδικάζοντάς έτσι την Ελλάδα σε μια ουσιαστική και διαρκή κατάσταση Εσχάτης Προδοσίας και Κατοχής της και τον Λαό σε έναν αργό βασανιστικό βιολογικό, ηθικό και εθνικό θάνατο. Για τους παραπάνω λόγους:

ΖΗΤΑΜΕ
1. Την άμεση διαβίβαση της Δικογραφίας στην Τακτική Δικαιοσύνη, άλλως θα αναγκαστούμε να καταθέσουμε μήνυση κατά των υπαιτίων βουλευτών για κακουργηματική κατάχρηση εξουσίας (ΠΚ 239) και Συνέργεια σε Εσχάτη Προδοσία (ΠΚ 45,46, 134).
2. Την δημόσια έκφραση της γνώμης σας, με την ιδιότητά σας, για τις διαδικασίες που προτίθεστε έμπρακτα να ενεργήσετε για την πρόοδο της ποινικής διαδικασίας της ποινικής αυτής υπόθεσης που απαράδεκτα και αντεθνικά, εκκρεμεί στην Ελληνική Βουλή...

https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερή-δήλωση-εφαρμογής-του-άρθρου-120-και-καταγγελία-κατά-του-απο-24112011-διαρκο/422877021088985..

asimpiestos1 είπε...

Kostas Kelemidis, είναι δικαίωμά σου να τρέχεις πίσω από πολιτικάντηδες.. δεν είναι όμως δικαίωμά σου να κατηγορείς αυθαίρετα το blog.
Μάθε πρώτα ποιόν εμπιστεύεσαι τυφλά (ΤΟ…ΚΡΥΦΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2012/04/blog-post_4105.html)
και μετά κάνε μια περιήγηση στον δικό μας blog, πριν αρχίσεις να πετάς λάσπη..

Για να σε βοηθήσω λιγάκι, κοίτα τα παρακάτω:

1. http://asimpiestos.blogspot.com/2013/10/blog-post.html
2. http://asimpiestos.blogspot.com/2013/09/blog-post_20.html
3.http://asimpiestos.blogspot.com/2013/07/blog-post_24.html
4. http://asimpiestos.blogspot.com/2013/07/blog-post_2596.html
5. http://asimpiestos.blogspot.com/2012/08/blog-post_8267.html
6. http://asimpiestos.blogspot.com/2013/05/blog-post_24.html
7. http://asimpiestos.blogspot.com/2013/05/o.html , κ.λπ...

Όπως βλέπεις ο Καμμένος δεν είναι ο μόνος ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ....

(Κλείνοντας θα ήθελα να σου δώσω μια συμβουλή... Μη προτρεχέτω η γλώττα της διανοίας ....)

Δημοσίευση σχολίου