Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

0 ΜΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ! Ετοιμάζουν ομαδικές συλλήψεις και δίκες χιλιάδων πολιτών - Δηλώσεις Θ.Πάγκαλου


Ομαδικές δίκες "χιλιάδων πολιτών" - όπως είπε χαρακτηριστικά, που απλά υποστηρίζουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή προτείνει το κορυφαίο στέλεχος των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (και υπουργός Εξωτερικών στα Ίμια) Θ.Πάγκαλος.

"Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες... στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα" είναι η ακριβής τοποθέτηση του Θ.Πάγκαλου.

Η προσαγωγή σε δίκες θα γίνει με την κατηγορία συγκρότησης και υποβοήθησης ομάδας για εσχάτη προδοσία ανέφερε σε δηλώσεις του ο εκ των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος.

"Εμπίπτουν απολύτως κατά την άποψή μου – γιατί δεν είμαι δικαστικός ούτε καν νομικός μεγάλος, διότι ένα πτυχίο Νομικής έχω – στα άρθρα 134 και 135 του Ποινικού Κώδικα για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος. Ή, αν το θέλετε αλλιώς, περιγράφουν τις πράξεις που συντελούν στο να συγκροτηθεί η αντικειμενική έννοια του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας.

Νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να εφαρμοστούν αυτά τα άρθρα και να διοριστεί εφέτης-ανακριτής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου και να συλληφθούν έτσι όλοι οι βουλευτές χωρίς άλλη διαδικασία, διότι αυτό είναι κακούργημα διαρκές και αυτόφωρο.

Και να συλληφθούν και να δικαστούν, εάν χρειαστεί, εκατοντάδες ή χιλιάδες στελέχη τους σε όλη την Ελλάδα.

Γι’ αυτούς τους τρεις δεν ισχύει το άρθρο 187 του Π.Κ., αλλά για άλλα αδικήματα που είναι πλημμελήματα, όπως η οπλοκατοχή. Η πλάκα είναι ότι ο Μπούκουρας για ρατσιστής έχει ένα πολύ ωραίο αλβανικό όνομα. Είναι ο ωραίος…

Τα ρατσιστικά επεισόδια δεν οφείλονται όλα στη Χ.Α. Δεν είχαμε επεισόδια εναντίον μεταναστών σε όλη την Ελλάδα; Αλλά ρατσιστικά επεισόδια και σε βάρος των τσιγγάνων και Ρομά σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι Έλληνες υπήκοοι".

Οι συλλήψεις και οι δίκες θα γίνουν κατα τα πρότυπα των σταλινικών διώξεων, προφανώς, καθώς ο Θ.Πάγκαλος στην πολιτική του νεότητα ήταν οπαδός ακροαριστερών πολιτικών κινημάτων της εποχής.

Οι συλλήψεις θα γίνουν βάσει των καταλόγων μελών του κόμματος που έχουν συγκεντρωθεί από τις εφόδους στα σπίτια των στελεχών και στα γραφεία της ΧΑ και βέβαια θα τους ακολουθήσουν οι συγγενείς και ο κοινωνικος περίγυρος, βάσει αυτών που περιγράφει ο Θ.Πάγκαλος.

Βέβαια το ζήτημα είναι σε ποια στρατόπεδα συγκέντωσης θα μαζέψουν το 7-12% του πληθυσμού, αλλά αυτό είναι ένα ερώτημα το οποίο θα πρέπει να απαντήσει ο ίδιος ο Α.Σαμαράς...

Το ότι σπρώχνουν την χώρα σε εμφύλια σύγκρουση προφανώς το έχουν λάβει υπ'όψιν τους να υποθέσουμε...




Πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου