Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2016

0 Δεν ενοχλεί το αντεθνικό σύνθημα «Η Ελλάδα να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς»! Μόνο το «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες» διώκεται...

Στην εφημερίδα «Ελεύθερη Ώρα» υπήρξε καταγγελία για φέιγ-βολάν που πετάχθηκαν στους δρόμους της Αθήνας τις προηγούμενες ημέρες και τα οποία έγραφαν "Η Ελλάδα πρέπει να πεθάνει, να ζήσουμε εμείς" (!), έχοντας μάλιστα και υπογραφή συγκεκριμένης παρακρατικής ομάδας που παριστάνει την «αντιφασιστική».

Δεν είναι η πρώτη (και προφανώς ούτε και η τελευταία) φορά που τέτοια ελεεινά συνθήματα εναντίον ολόκληρου του Ελληνικού Έθνους βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Υπάρχει, μάλιστα, και «παραλλαγή» του συνθήματος, όπως «Ελλάδα σκάσε» το οποίο υπογράφεται κι αυτό από άλλη παρακρατική ομάδα «αντιφασιστών».

Το ερώτημα το οποίο εύλογα γεννάται είναι η (μη) αντίδραση του Εισαγγελέα Ρατσισμού, από την στιγμή μάλιστα που τα αισχρά αυτά συνθήματα έχουν υπογραφή. Είναι ολοφάνερο ότι δεν συγκινείται στο ελάχιστο, όταν από τις ίδιες «αντιφασιστικές» ομαδούλες των θρασύδειλων παρακρατικών ακούγονται και γράφονται συνθήματα όπως «κρεμάλα στους φασίστες», «Μόνο εντατικές για τους εθνικιστές», «φασίστες και αφεντικά στου πηγαδιού τον πάτο», «Στον Μελιγαλά έγινε μισή δουλειά» κλπ., καθώς μάλλον θεωρεί ότι οι Εθνικιστές δεν είναι ανθρώπινα όντα για να θεωρηθεί σεβαστή η ζωή τους και εγκληματική ενέργεια οποιαδήποτε βιαιότητα εναντίον τους.

Αλλά τα αισχρά, εμετικά και υβριστικά συνθήματα εναντίον του Ελληνικού Έθνους δεν τον συγκινούν στο ελάχιστο;

Δίνει σημασία μόνο στα όσα του ρουφιανεύουν οι διάφοροι πρόθυμοι καλοθελητές – πληροφοριοδότες του για… σοκαριστικά και «ρατσιστικά» συνθήματα όπως «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», για το οποίο υπάρχουν συμπατριώτες μας που διώκονται ποινικά (!), αποδεικνύοντας το μέγεθος της παράνοιας της «πολιτικής ορθότητας»; Γιατί τι άλλο από σκάνδαλο και επιλεκτική δίωξη είναι να κατηγορείται η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το σύνθημα «Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», ενώ οι παρακρατικοί κύκλοι που απαιτούν να πεθάνει (!) η Ελλάδα να μην έχουν την παραμικρή ποινική δίωξη;

Τελικά, στην Ελλάδα του «συνταγματικού τόξου» δεν κρατούνται ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα στην σαφή προσπάθεια ποινικοποίησης του Εθνικού φρονήματος.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου